2017-2018 Güz Yarı Yılı Kayıt Yaptıracak Öğrenciler İçin Kayıt Yenileme İşlemleri

++
slide background

Meü

slide background

Meü

Yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri:

Yeni kayıt yaptıracak olan öğrenciler http://oibs.mersin.edu.tr/oibs/ adresinden öğrenci numarası sorgulatıp sisteme giriş yapacaklardır.

Enstitü tarafından kesin kaydı onaylanan öğrenciler 5-7 Eylül 2017 tarihlerinde ders ön kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

BELGELER:

1-FOTOĞRAF (4 adet) (4.5 x 6 (cm) ebadında son altı ay içinde adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olması gerekmektedir.(renkli fotokopi fotoğraflar kabul edilmeyecektir, fotoğrafların arkasına adınızı-soyadınızı ve ana bilim dalı adını yazınız.)

2-ASKERLİK DURUM BEYANI  (erkek öğrenciler için)

Kayıtlı öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri:

2017-2018 eğitim öğretim yılı Güz yarıyılı kayıt yenileme tarihleri 5-7 Eylül 2017'dir.

Kayıt Yenileme Tarihleri katkı payı, öğrenim ücreti veya materyal ücret ödemesi bulunan öğrencilerin ödemelerini yapmaları gerektiği tarih aralığıdır.

Ödemeler Ziraat Bankası ATM'lerinden veya Ziraat Bankası internet şubelerinden yapılabilmektedir.

ÖDEME ADIMLARI;

ÖDEMELER>EĞİTİM ÖDEMELERİ>MERSİN ÜNİVERSİTESİ>TC KİMLİK NO