Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu’nda MEÜ. Turizm Fakültesi Yine Birinci

++
slide background

Meü

slide background

Meü


14-15 Nisan 2017 tarihlerinde Gaziantep’te yapılan 2. Uluslararası, 6. Ulusal Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu’na Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi yine damgasını vurdu.

 

Bu sene ana teması “Gastronomi ve Kültür Turizmi” olan ve Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleşen sempozyumda Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi katılımcıları 64 bildirinin 15'ini sunarak kongreye en çok bildiri sunan üniversite olma başarısını gösterdi. Sempozyumun sonunda gerçekleştirilen genel değerlendirme panelinde Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu Yürütme Kurulu tarafından sempozyuma katkıları dolayısıyla Fakültemiz dekan vekili Prof. Dr. Kemal BİRDİR ve öğretim üyesi Prof. Dr. A. Celil ÇAKICI'ya teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Geçen yıl Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin düzenlediği Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu’nda Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi 12 bildiri ile yine en çok bildiri sunan fakülte olmuştu.

 

Sempozyumda sunulan bildiriler ve yazarları şu şekildedir;

 

 

Bilimsel Etkinlik Katılımcılarının Motivasyon Kriterleri Ve Demografik Özelliklerine Göre Kümelenmesi

ARŞ. GÖR. OZAN GÜLER

YRD. DOÇ. DR. GÜRKAN AKDAĞ

ARŞ. GÖR. SERCAN BENLİ

ARŞ. GÖR. ALİ DALGIÇ

 

Yiyecek ve İçecek Şirketlerinin Nakit Dönüşüm Sürelerinin Analizi: Türkiye-İngiltere Karşılaştırması

DOÇ. DR. ERDİNÇ KARADENİZ

ARŞ. GÖR. MEHMET BEYAZGÜL

ARŞ. GÖR. FATİH GÜNAY

ARŞ. GÖR. SELDA DALAK

 

Fırıncılıkta Ekmek Var mı? Fırıncılar Üzerinde Bir Araştırma

DOÇ. DR. KAMİL UNUR

YRD. DOÇ. DR. DİLEK ATÇI

ZEYNEP ALBAYRAK

SABAHAT CEYLİN ŞANLI

 

Yerel Tatların Sürdürülebilirliğinde Turist Rehberlerinin Önemi: Gurme ve Gastronomi Uzmanlık Seminerlerine Katılan Turist Rehberlerine Yönelik Bir Araştırma

DOÇ. DR. UYSAL YENİPINAR

ARŞ. GÖR. GİZEM ÇAPAR

 

Dünyada Marka Değeri En Yüksek Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Kurumsal Sosyal Sorumluluk Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi

DOÇ. DR. ERDİNÇ KARADENİZ

SEMA NUR ÜNLÜBULDUK

 

Yiyecek-İçecek İşletmeleri Servis Çalışanlarının İş Yaşamındaki Sorunları: Giresun’da Bir Araştırma

DOÇ. DR. KAMİL UNUR,

YRD. DOÇ. DR. ÇAĞDAŞ ERTAŞ

ÖĞR. GÖR. BAYRAM KANCA

 

Çay ve Kahve Hangi Durumlarda Neden Tüketilir,

Hangi Duyguları Çağrıştırır?

PROF. DR. CELİL ÇAKICI

ARŞ. GÖR. NESLİHAN ŞİMŞEK

 

Borsa İstanbul’da İşlem Gören Hava Yolu Şirketlerinde Finansal Analiz Tekniklerinin Kullanımı Üzerine Bir Araştırma

DOÇ. DR. ERDİNÇ KARADENİZ

ARŞ. GÖR. SELDA DALAK

ARŞ. GÖR. FATİH GÜNAY

ARŞ. GÖR. MEHMET BEYAZGÜL

 

Kültürel Miras Kapsamında '' Gaziantep Tarihi Tahmis Kahvesi''nin Değerlendirilmesi: Bir Historan Örneği

DOÇ. DR. UYSAL YENİPINAR

ÖĞR. GÖR. GÖKHAN ÇOLAK

 

Lisans Düzeyinde Eğitim Alan Turizm Öğrencilerinin Etik Yargılarının İncelenmesi

DOÇ. DR. KAMİL UNUR

ARŞ. GÖR. FERHAT ŞEKER

 

Pastane Çalışanlarının Mesleklerinin İyi ve Kötü Yanlarının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma

DOÇ. DR. KAMİL UNUR

YRD. DOÇ. DR. DİLEK ATÇI

ARŞ. GÖR. FERHAT ŞEKER

ARŞ. GÖR. ANIL KALE

ARŞ. GÖR. MUHAMMET A. KINIKLI

 

Coğrafi İşaretlemenin Gaziantep Şırası Açısından Önemi

YRD. DOÇ. DR. HÜLYA TAŞTAN

HİLAL ÖZ

 

Sürdürülebilirlik Kapsamında Yeşil Yıldız Uygulamalarına Yönelik Tüketici Algıları: Mersin Örneği

DOÇ. DR. SEVDA SAHİLLİ BİRDİR

ARŞ. GÖR. DERYA TOKSÖZ

DOÇ. DR. UYSAL YENİPINAR

 

Halka Açık Restoran İşletmelerinin Nakit Akış Profillerinin Analizi: Uluslararası Bir Karşılaştırma

DOÇ. DR. ERDİNÇ KARADENİZ

ARŞ. GÖR. FATİH GÜNAY

ARŞ. GÖR. SELDA DALAK

ARŞ. GÖR. MEHMET BEYAZGÜL

 

Kalite Maliyetlerinin Analizi: Bir Yiyecek İçecek İşletmesinde

Uygulama

DOÇ. DR. LEVENT KOŞAN

ÖĞR. GÖR. OKAN ÇOLAK

 


  • 2017-04-26 13:59:26
  • 853